הודעה בנוגע לתוכנת תומקס לקראת הבחינות

סטודנטיות וסטודנטים יקרות ויקרים,

ביום שלישי 28 לדצמבר נערך עדכון במערכת תומקס לבחינות מקוונות.

עדכון הגרסה נועד לשפר את חוויית המשתמש במערכת לקראת תקופת הבחינות אשר תחל ב 16 לינואר.

לאחר העדכון, הפעלת התוכנה תגרור עדכון אוטומטי.

עדכון זה יכול לקחת מספר דקות, ניתן להבחין  בפעולה זו בעת הכניסה למערכת.

מומלץ להיכנס למערכת ולהריץ את התוכנה מבעוד מועד ולא להמתין לרגע האחרון, לפני בוחן או בחינה.

לאחר הפעלת התוכנה, ניתן להיכנס לבחינת ההתנסות החופשית (מזהה בחינה afce7250) על מנת לוודא כי המערכת פועלת כהלכה.

באתר של מדור בחינות תוכלו למצוא את כל המידע עבור שימוש במערכת תומקס.

לרבות הנחיות לביצוע בחינת דמה כחלופה לבוחן מיטיב ומיקום עמדות המחשב בקמפוס, בהן כבר עתה ניתן להתנסות ולבצע בחינת דמה.

בהצלחה בבחנים,
מנהל הסטודנטים

Announcements about Tomax platform version upgrade and campus trial stations

Dear Students,

On Tuesday, the Tomax platform for online exams will be upgraded to a new version.

The purpose of the upgrade is to improve platform user experience ahead of the upcoming exam period scheduled to begin on January 16.

After the upgrade, program activation will perform an automatic update.

This update may take several minutes and can be observed when you log into the system.

We recommend you log in and run the platform software in advance and not wait until the last minute before your quizzes or exams.

After activating the software, you may enter the simulator exam (exam ID 5c5fffeb) to verify that the platform is operating properly.

On the Exam Office website you can find all the information you need for using the Tomax platform, including guidelines for the simulation exam as an alternative to the grade-improvement quiz and location of computer stations on campus already available for trying out the simulation exam.

Best of luck on your quizzes,
Students Admin